IQRA' : Bil. 1 : Januari 2017 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2017)
Mengandungi antaranya : 1. Amanat ketua Pustakawan UiTM 2017 2. Majlis Perutusan Pentadbiran UiTM 2017 3. Mesyuarat Selari Pustakawan 2017 4. Library Liaison Officer Day 5. Lawatan staf PTAR KE USIM, Politeknik dan AKEPT sempena Kajian Kes Program TALES, ILD dan lain-lain.