Buletin Staf Residen Kolej Edisi Mac 2017/ Nur Dalila Adenan (Ed.) - Adenan, Nur Dalila (Kelab Staf Residen Kolej, UiTM Cawangan Terengganu, 2017)
Penerbitan Buletin SRK UiTMCT ini adalah untuk memberi maklumat khususnya berkenaan tugas serta peranan Staf Residen Kolej (SRK), carta organisasi dan aktiviti-aktiviti Kelab SRK UiTM Cawangan Terengganu Kampus Dungun.