Info Kampus UITM Cawangan Sarawak isu 44-feb 05 - Wee, Cindy; Ng, Kui Choo (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2005)
Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera.Terlebih dahulu saya bagi pihak warga kampus Uitm Cawangan Sarawak mengucapkan tahniah kepada Pengarah Kampus atas penganugerahan pangkat profesor.Kami semua mendoakan agar Prof sentiasa maju jaya.