Buletin Akademik UiTM Terengganu Oktober-Disember 2017/ Siti Nor Fadillah Ahmad Shariff and Wan Nazriah Wan Nawawi (Ed.) - Ahmad Shariff, Siti Nor Fadillah; Wan Nawawi, Wan Nazriah (Universiti Publication Centre (UPENA) UiTM Terengganu, 2017)
Buletin Akademik UiTM Terengganu diterbitkan secara berkala dan mengandungi artikel-artikel mengenai program dan aktiviti akademik kampus.