Buletin Akademik UiTM Terengganu Januari - Mac 2017/Siti Nor Fadillah Ahmad Shariff and Mohd Azuan Mohd Alias (Ed.) - Ahmad Shariff, Siti Nor Fadillah; Mohd Alias, Mohd Azuan (University Publication Centre (UPENA) UiTM Terengganu, 2017)
Buletin Akademik UiTM Terengganu diterbitkan secara berkala dan mengandungi artikel-artikel mengenai program dan aktiviti akademik kampus.