Taklimat Orientasi Perpustakaan UiTM Perak Cawangan Seri Iskandar / Perpustakaan UiTM Perak - Maarop, Mohd Azhari (2016)
Orientasi Perpustakaan merupakan salah satu aktiviti/program yang dijalankan setiap kali semester bermula.Tujuannya adalah bagi menerangkan dan memberi maklumat berkenaan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Perpustakaan bagi membantu pelajar sepanjang proses pembelajaran.