Pemaparan imej negatif remaja dalam filem. Kajian perbandingan ke atas filem Castello dan Goodbye Boys / Rosmawati Mat Rasit - Mat Rasit, Rosmawati (Faculty of Film, Theatre and Animation, 2007)
Kaj ian ini adalah untuk mengupas tentang perbandingall terhadap pemaparan imej negatif remaja yang dipaparkan dalam filem. Castello dan Goodbye Boys. Kajian dari aspek psikologi tingkah laku remaja digunakan dalam melihat perbandingan terhadap pemaparan tingkah laku negatif dalam filem Castello dan tingkah laku positif dalam fitem Goodbye Boys Kaedah yang digunakan adalah kajian analisis.