Istiadat Konvokesyen UiTM ke-62 : 8-19 September 2005 : Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Corporate Communications Department, UiTM, 2005)
Mengandungi titah ucapan Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Xii Tuanku Syed Sirajuddin Ibni Al-Marhum Tuanku Syed Putra Jamalullail; diikuti dengan ucapan (sembah aluan) Y. Bhg Dato’ Seri Prof Dr Ibrahim Abu Shah (Naib Canselor UiTM), ucapan Y. Bhg. Tan Sri Datuk Amar Dr. Sulaiman Haji Daud (Pro-Canselor UiTM), ucapan Y. Bhg. Tan Sri Datuk Seri Panglima Dr. Abdul Rahman Arshad (Pro-Canselor UiTM), ucapan Y. Bhg. Tan Sri Datuk Haji Arshad Ayub (Pro-Canselor UiTM)