Perpustakaan Alam Bina Tun Abdul Razak (PAB), UiTM Virtual Tour - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2017)
Perpustakaan Alam Bina Tun Abdul Razak (PAB TAR), UiTM berperanan memberikan perkhidmatan dan memudahan rujukan dalam pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan bagi menyokong keperluan akademik dengan menyediakan koleksi khusus untuk program di Fakulti Senibina Perancangan & Ukur (FSPU) seperti :