Kaedah improvisasi dalam pembinaan watak : Kajian kes terhadap watak Zaim dalam teater Setor-P / Mohamad Hazaim Abdullah - Abdullah, Mohamad Hazaim (Faculty of Film, Theatre and Animation, 2013)
Kajian ini akan menjurus kepada kaedah improvisasi dalam pembinaan watak lakon Zaim dalam teater Setor-P. kajian ini juga akan melihat bagaimana improvisasi berkesan dalam proses latihan teater Setor-P serta pengaplikasiaan latihan improvisasi dalam latihan teater Setor-P.