Penggunaan bahan-bahan kemasan luar pada bangunan-bangunan komersial di Kuala Lumpur / Haslina Abd Majid - Abd Majid, Haslina (Kajian Senibina, Perancangan dan Ukur, 1980)
Bahan kemasan luar pada mulanya hanya diperbuat dari bahan yang murah dan mudah didapati, serta dibina dengan dengan cara yang ringkas dan sederhana.