IQRA' : Bil. 4 : April 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, Universiti Teknologi MARA - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Mengandungi antaranya : 1. Program CSR : Ilmu Mengubah Destini (IMD) PTAR 2016 2. Lawatan akademik Pelajar dari Pengurusan Perpustakaan, Fakulti Pengajian Maklumat, UiTM Kampus Puncak Perdana 3. Kursus Microsoft Word (Intermediate) PTAR 4. Library Liaison Officer Day 5. Audit Pengawasan (Surveillance 2) 6. PTAR di Mini Konvensyen Team Excellence Wilayah Selatan 7. Academic Training : Scopus and Mendeley.