Peraturan pengurusan rekod yang derivative / Abd Rahman Ahmad - Ahmad, Abd Rahman (Faculty of Information Management, 2015)
Artikel ini menceritakan tentang penyimpanan dan pengurusan rekod serta peraturan dan polisi yang diterbitkan berdasarkan undang-undang negara yang dijadikan sebagai garis panduan. Selain itu, implikasi undang-undang terhadap maklumat turut diceritakan.