Perkembangan rekabentuk gasing dan elemen seni yang digunakan di dalam rekabentuk gasing di Malaysia / Sohana Jani - Jani, Sohana (1999)
Perkembangan rekabentuk gasing dan eleman seni yang digunakan di dalam rekabentuk gasing di Malaysia sebagai topik dalam penulisan tesis ini adalah bertujuan mengkaji secara khusus perkembangan dan eleman seni yang digunakan pada rekabentuk gasing.