Satu kajian tentang rekaan grafik pada kulit album nasyid Malaysia era 90 an (kajian kes: album Raihan) / Mohamad Asrizam Mohamed Rosty - Mohamed Rosty, Mohamad Asrizam (2000)
Penulisan tesis ini bertujuan untuk mengkaji sejauh mana rekaan grafik dalam penghasilan kulit album nasyid di Malaysia. Sememangnya tidak dapat dinafikan bahawa album nasyid merupakan satu cara yang berkesan untuk melaksanakan misi dakwah Islamiah untuk masyarakat. Sehubungan itu bentuk kulit album yang menarik dan bersesuaian dapat memikat perhatian orang ramai di samping memperluaskan lagi publisiti artis tersebut.