Wahana Lestari: Bil.7 2014 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor - Perpustakaan Tun Dr. Ismail, UiTM Johor, .; Kasirun, Mohd Hafiz; Abdullah, Mawar Noor; Mat Sanat, Siti Rozana; Muhammad, Idris; Mohd Azahar, Nor Azelea (Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, 2014)
Assalamualaibum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera. Alhamdulillah, syukur kepada Allah kerana dengan izin-Nya Buletin Wahana Lestari Bil.7/2014 dapat diterbitban. Tahniah dan syabas bepada Sidang Redaksi Buletin Wahana Lestari kerana dengan jayanya dapat meneruskan penerbitan buletin tahunan Perpustakaan Tun Dr. Ismail UiTM Caw. Johor. Penyaluran maklumat dan aktiviti-aktiviti tahunan di PTDI melalui penerbitan buletin ini adalah merupakan salah satu saluran selain daripada laman web dan laman sosial seperti facebook. Perkongsian ilmu dan maklumat yang bermanfaat dapat disalurkan kepada seluruh warga UiTM Cawangan Johor dan juga kepada seluruh Perpustakaan UiTM. Penerbitan buletin ini juga merupakan pemangkin dalam menggalakkan para Pustakawan dan staf-staf sokongan untuk menghasilkan penulisan dalam membudayakan budaya ilmu dan mencungkil bakat dalam bidang penulisan. Saya juga ingin mengucapkan sekalung penghargaan kepada seluruh warga PTDI kerana telah banyak merangkul kejayaan demi kejayaan dan menempa nama dalam bidang kualiti dan inovasi. Saya doakan PTDI akan terus cemerlang dalam sistem penyampaian perkhidmatan dan kemudahan yang berkualiti dalam merealisasikan hasrat Naib Canselor UiTM untuk Mengubah Destini Anak Bangsa dan menyokong Falsafah, Visi & Misi UiTM ke arah melahirkan graduan yang berakal dan bermaruah. Sekian, Wassalam