Wahana Lestari: Bil.6 2013 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor - UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail (Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, 2013)
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera, Alhamdulillah, tahniah dan syabas kepada Sidang Redaksi Buletin Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail (FTDI) kerana dengan jayanya dapat meneruskan penerbitan buletin tahunan Bahagian Perpustakaan UiTM Cawangan Johor ini buat ke sekian kalinya. Selaras dengan hasrat Kerajaan Malaysia untuk meningkatkan penyampaian perkhidmatan, penerbitan buletin seperti ini merupakan medium hebahan yang baik dalam menyalurkan maklumat dan aktiviti tahunan kakitangan PTDI kepada khalayak. Selain itu, ia juga menjadi landasan berita dan ilmu yang boleh dimanfaatkan dengan perkongsian aktiviti dan program PTDI yang turut dimuatkan dalam buletin ini. Sekalung penghargaan kepada seluruh warga FTDI kerana telah banyak merangkul kejayaan demi kejayaan baik dalam bidang kualiti dan inovasi sepanjang 2012. Justeru, saya berharap PTDI akan terus mengukuhkan ukhuwah di antara warga jabatan seterusnya meningkatkan usaha bagi menyokong pihak universiti dalam melahirkan graduan yang berdaya saing dan berfikiran global. Semoga PTDI akan terus maju dan cemerlang. Wassalam.