Wahana Lestari: Bil.3 2010 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor - UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail (Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, 2010)
AIhamdulillah, dengan izin Allah Buletin Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail (PTDI) Bil. 3/2009 ini dapat diterbitkan lagi pada tahun ini, bagi merangkumi laporan kegiatan perpustakaan UiTM Johor panjang tahun 2009. Syabas dan tahniah diucapkan kepada Sidang Redaksi Buletin Wahana Lestari. Terbitan buletin ini merupakan salah satu daripada usaha yang baik untuk PTDI berkongsi ilmu dan maklumat kepada seluruh warga kampus berkenaan aktiviti-aktiviti perpustakaan,perkhidmatan, kemudahan serta maklumat terkini kakitangan amnya. Semoga penerbitan ini dapat memberi manfaat kepada semua.