Wahana Lestari: Bil.2 2009 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor - UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail (Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, 2009)
Alhamdulillah, dengan izin Allah Buletin Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI) Bil. 2/2009 ini dapat diterbitkan lagi pada tahun ini, bagi merangkumi laporan kegiatan perpustakaan UiTM Johor sepanjang tahun 2008. Syabas dan tahniah kepada Sidang Redaksi Buletin Wahana Lestari PTDI atas usaha menghasilkan penerbitan tahunan pada kali ini.Wadah penghubung antara PTDI dan warga kampus ini adalah merupakan satu usaha yang baik untuk perkongsian ilmu dan maklumat berkenaan pelbagai aktiviti - aktiviti perpustakaan, perkhidmatan, kemudahan serta maklumat kakitangan amnya. Dalam kontek UiTM Kampus Johor, PTDI dilihat sebagai jabatan yang sentiasa komited dalam mengurus dan memberi perkhidmatan perpustakaan secara profesional serta mengamalkan penambahbaikan berterusan bagi memenuhi keperluan pengguna. Budaya seperti ini haruslah diteruskan yang mana ianya dilihat sebagai penyokong kepada matlamat kampus untuk melahirkan graduan-graduan yang berilmu dan berkualiti. Semoga PTDI akan terus menjadi sebuah jabatan yang cekap, berkesan dan cemerlang.