Laporan program laporan mesyuarat tahunan Gen-LIS 2014 / Hafizah Md. Aris and Nur Anis Syuhada Ab Malek - Md. Aris, Hafizah; Ab Malek, Nur Anis Syuhada (2014)
Persatuan Gen-LIS telah mengadakan Annual Grand Meeting Gen-LIS 2014 yang melibatkan penasihat, ahli jawatankuasa, dan pelajar IM224/244. Program ini diadakan pagla 2T Oktober 2014 bertempat di Dewan Serbaguna Kolej Jasmie, Kampus Puncak Perdana, Shah Alam. Annual Grand Meeting Gen-LIS 2014 ini diadakan untuk mengenali kepentingan persatuan kepada mahasiswa dan mahasiswi selain menarik minat mereka untuk menunjukkan bakat dan .mengeluarkan idea bagi melakukan anjakan paradigma terhadap fakulti selain memilih pemimpin yang berkaliber dalam melaksanakan tanggungjawab sebagai pengerusi persatuan.