Maklumat UiTM: Oktober 2006: Jilid 20, Bil 2/2006 / Pusat Perancangan Strategik, UiTM - UiTM, Pusat Perancangan Strategik (Pusat Perancangan Strategik, UiTM, 2006)
Buku Maklumat UiTM ini diterbitkan dua kali setahun dan mengandungi statistik pelajar, staf dan penempatan kolej Universiti Teknologi MARA.