Direktori media: aspirasi global sebuah universiti bertaraf dunia menjelang 2020 / Universiti Teknologi MARA, UiTM - UiTM, Jabatan Komunikasi Korporat (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2007)
Alhamdulillah, saya amat bersyukur ke hadrat llahi kerana dengan izin-Nya kejayaan demi kejayaan telah UiTM kecapi. Kesemua kejayaan itu bukan saja mengharumkan nama universiti, malah juga bangsa. Setiap tahun sering ada kakitangan dan pelajaryang membuktikan potensi mereka di peringkat nasional dan juga global. Mereka sering dihubungi malah diburu oleh pihak media yang inginkan berita gembira untuk dimuatkan di dalam akhbar. UiTM juga memerlukan perhatian media untuk membuktikan kepada masyarakat bahawa kita sememangnya sebuah universiti yang berkualiti tinggi. Oleh kerana UiTM dan media saling memerlukan antara satu sama lain, maka pihak universiti telah mencipta direktori media yang mudah tapi padat ini. Tujuannya, selain memudahkan lagi untuk UiTM dan media berhubung, ia juga dapat membantu memantapkan lagi hubungan baik antara kedua pihak.