Buku panduan pelajar-pelajar Institut Teknologi MARA: 1973-1974 / Institut Teknologi MARA, ITM - ITM, Institut Teknologi MARA (Institut Teknologi MARA, ITM, 1974)
Mengandungi kalender ITM 1972/1973, keterangan am berkenaan kemasukan dan pendaftaran, pentadbiran dan pengurusan ITM, aktiviti-aktiviti pelajar, jawatankuasa-jawatankuasa pelajar, perkhidmatan bagi pelajar, serta dasar dan peraturan berkenaan definasi seorang pelajar, tatatertib pelajar, jawatankuasa tatatertib ITM, jawatankuasa tatatertib KPITM, kenyataan akhbar, penggunaan dadah, perturan-peraturan asrama, tetamu-tetamu/ pelawat-pelawat, kebenaran meninggalkan asrama, penggunaan kemudahan-kemudahan asrama, aktiviti-aktiviti yang diharamkan, peraturan mengenai pakaian dan rupa diri, perhubungan diantara pelajar wanita dan lelaki, penubuhan persatuan, penerbitan pelajar, penggunaan papan kenyataan dan lampiran.