Ramalan pelajar dengan kaedah penyahkaburan hubungan mantik kabur bagi data output / Nazirah Ramli - Ramli, Nazirah (2003)
Suatu altematif untuk memperoleh ramalan kemasukan pelajar melalui kaedah penyahkaburan hubungan mantik kabur bagi data output diperkenalkan. Kekukuhan dan kemudahan pengiraan kaedah inijuga diuji