Direktori Pakar UiTM Perlis 2003/2004: Unit Penyelidikan & Penyelidikan, UiTM Cawangan Perlis/ Universiti Teknologi MARA, UiTM - UiTM, Universiti Teknologi MARA (Universiti Teknologi MARA, UiTM, 2004)
Unit Penyelidikan dan Perundingan UiTM Perlis adalah sebuah unit yang bertanggungjawab mengkoordinasikan aktiviti aktiviti penyelidikan dan perundingan oleh ahli-ahli akademik di Universiti Teknologi Mara Cawangan Perlis.