Majlis Jasamu Dikenang 2012: 25 September 2012: Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC)/ Universiti Teknologi MARA, UiTM - UiTM, Universiti Teknologi MARA (Pejabat Pendaftar, UiTM, 2012)
Mengandungi falsafah, visi, dan misi UiTM, sekapur sireh daripada Pengerusi Lembaga Pengarah UiTM, seulas pinang daripada Naib Canselor UiTM, sekalung budi daripada Pendaftar UiTM, sepintas lalu Majlis Jasamu Dikenang, aturcara majlis, pesara pilihan sendiri, pesara wajib, staf bersara atas sebab kesihatan, staf UiTM meninggal dunia, khidmat setia 30 tahun, 25 tahun dan 20 tahun, senarai jawatankuasa induk majlis, jawatankuasa kecil majlis, senarai jawatankuasa urusetia majlis serta lirik lagu UiTM Dihatiku dan Wawasan Setia Warga UiTM.