Sejarah Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM/ Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2006)
Mengandungi misi dan visi, objektif, carta organisasi, PTAR sepintas lalu, rangkaian PTAR, koleksi PTAR, PTAR dan perkembangan IT, aspirasi PTAR, galeri foto, PTAR hari ini dan perpustakaan-perpustakaan UiTM.