Minggu Silaturrahim: Julai-Disember 1994: Januari-Julai 1995/ Institut Teknologi MARA, ITM - ITM, Institut Teknologi MARA (Institut Teknologi MARA, ITM, 1994)
Mengandungi kata-kata aluan Menteri Pendidikan Malaysia, kata-kata aluan pengerusi majlis ITM, kata-kata aluan pengarah ITM, carta organisasi ITM, pengetua kampus cawangan ITM, dekan kajian/pusat, penggawa, falsafah, onjektif & strategi, tujuan minggu silaturrahim, peraturan pelajar baru, tugas-tugas pelajar, program, Institut Teknologi MARA-sekali imbas, ITM kini, pusat-pusat akademik, kemudahan pelajar, kemasukan/dari kajian ke kajian, dari kampus ke kampus, lagu-lagu ITM, Wawasan 2020, ikrar, panduan telefon ITM dan tunjuk arah kampus.