Wahana Lestari: Bil.8 2015/ Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor - UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr Ismail (Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, 2015)
Mengandungi berita mengenai KIK AKAR melakar nama di peringkat KIK UiTM kali ke-29, kunjungan Ketua Pustakawan ke PTDI, terbaharu di PTDI, penstrukturan koleksi perpustakaan, penghasilan inovasi PTDI & aktiviti 5S, pencapaian inovasi & kreativiti, aktiviti PTDI, dari lensa kamera, khabar dari kampus Pasir Gudang, tinta Pustakawan, karya staf, nukilan pelajar praktikal dan berita staf.