e-Buletin Program Pra Pendidikan Tinggi (PPT) : Jilid 1, Januari 2021 - UiTM, Pejabat Program Pra Pendidikan Tinggi (Pejabat Program Pra Pendidikan Tinggi (PPT), 2021)
Syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan limpah dan kurniaNya buat julung kalinya penerbitan pertama bulletin PPT dapat kita realisasikan.