Info PinTAR, Bil. 2, 2009 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2009)
Mengandungi antaranya : Pelancaran Pameran Bertemakan Perjalanan/Pergerakan Kualiti (Showcase) Perpustakaan Tun Abdul Razak; Dari Meja Ketua Pustakawan; Bengkel Guru Johor; Senamrobik 2009; Maulidur Rasul; Audit (5S); Lawatan Pelajar University Of Science And Technology, Yemen (USTY); Lawatan Politeknik S.A.A.S Ke Perpustakaan Tun Abdul Razak; Lawatan Institut Aminuddin Baki; Lawatan Pelajar Sekolah S.M.K Kubor Panjang Alor Star, Kedah ke Perpustakaan Tun Abdul Razak.