Info PinTAR, Bil. 1, 2009 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2009)
Mengandungi antaranya : Hari Mesra PTAR Bersama Fakulti Pengurusan Perniagaan 2009; Dari Meja Ketua Pustakawan; Lawatan Pelajar Korea; Persijilan Semula : Bengkel Persijilan Semula ISO 9001 : 2008 PUiTM; Lawatan Tan Sri Dato’ Seri Naib Canselor UiTM Ke Pameran Hasil Pencapaian Projek KIK PTAR; Selangkah ke UiTM; Pameran Puncak Perdana “Air Mata di Bumi Palestin”; Lawatan dari Jabatan Perkhidmatan Awaw; Lawatan Pelawat Antarabangsa Dari Indonesia- Universitas Gunadarma Jakarta; Lawatan Pelajar-pelajar Antarabangsa.