Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Dato’ Jaafar Hassan (PDJH), UiTM Cawangan Perlis - UiTM Perlis, Perpustakaan Dato’ Jaafar Hassan (Perpustakaan Dato’ Jaafar Hassan (PDJH), 2024)
Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Dato’ Jaafar Hassan (PDJH), UiTM Cawangan Perlis, memaparkan pencapaian dan inisiatif utama perpustakaan sepanjang tahun. Fokus utama termasuk pembangunan koleksi bahan, pendigitalan sumber maklumat, pengurusan rekod, serta pelaksanaan program literasi maklumat. Pelbagai program kolaborasi seperti bengkel, seminar, dan aktiviti komuniti dijalankan untuk menyokong pembelajaran, penyelidikan, dan pembangunan kemahiran warga universiti. Laporan ini turut menekankan inovasi dalam perkhidmatan perpustakaan, pencapaian staf, serta komitmen perpustakaan dalam menyokong agenda pendidikan UiTM dan pembangunan komuniti setempat.