Satu kajian kes pembangunan di mukim bandar Jugra Kuala Langat / Johana Juraimi - Juraimi, Johana (Faculty of Administrative Science and Policy Studies, 1991)
Projek kertas kerja ini adalah untuk memenuhi keperluan asas Kursus Diploma Pentadbiran Awam= Pelajar-pelajar dari semester Enam telah diminta untuk menyediakan satu kertas projek pengajian yang berkaitan dengan mata pelajaran yang dipelajari dalam kursus ini. Oleh yang demikian tajuk berikut telah dipilih oleh penyelidik; "Satu Kajian Pembangunan Di Mukim Bandar Jugra, Kuala Langat, Selangor Darul Ehsan"