Perutusan Bendahari 2015 : Transformasi Pengurusan Kewangan / Sanip Wahid - Wahid, Sanip (2015)
Mengandungi : UiTM 13 Multiversity System, UiTM Induk dan UiTM Selangor, Pengiktirafan Jabatan Audit Negara, Pelaksanaan GST, Pelaksanaan ep Plus, Inisiatif Kelestarian Kewangan, Penjimatan Kos, Penjanaan Pendapatan, Isu Audit, Projek ICT Pejabat Bendahari.