e-Buletin Program Pra Pendidikan Tinggi (PPT) : Jilid 2, April 2021 - UiTM, Pejabat Program Pra Pendidikan Tinggi (Pejabat Program Pra Pendidikan Tinggi (PPT), 2021)
Syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah dan kurniaNya kita dapat mengeluarkan penerbitan e-buletin PPT edisi yang kedua. Terima kasih kerana memberi kesempatan kepada saya dalam mencoretkan sepatah dua kata dalam buletin PPT edisi ini.