Majlis Kemuncak Bulan Kualiti UiTM 2008 : Dewan Sri Budiman, UiTM : 17 Disember 2008 / International Education Centre, UiTM - UiTM, International Education Centre (Pusat Percetakan, UiTM, 2008)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah Subhanahu Wata'ala kerana dengan izin dan limpah kumiaNya, dapat kita bersama-sama berkumpul dalam Majlis Sambutan Bulan Kualiti UiTM 2008 anjuran International Education Centre (INTEC). Sambutan Bulan Kualiti merupakan suatu acara tahunan bagi mewujudkan semangat kerjasama disamping mengeratkan lagi hubungan silaturrahim dikalangan warga kerja UiTM. Keinginan untuk menang dalam pertandingan adalah pendorong utama kecemerlangan setiap individu terutamanya di dalam sebuah Intitusi Pendidikan yang terulung di dalam negara. Kejayaan sesebuah institusi pendidikan banyak bergantung kepada keupayaan sumber manusia yang dinamik, kejayaan menghasilkan inovasi, mencernakan dapatan dan penyelidikan yang bermutu, meningkatkan produktiviti, serta menyediakan perkhidmatan yang cekap dan berkesan kepada institusi, masyarakat dan negara.