Edisi Khas Sempena Penganugerahan Tokoh Pembela Bangsa kepada Allahyarham Tun Hj. Abdul Razak bin Dato' Hj. Hussien : 9 November 2006 bersamaan 17 Syawal 1427H / Jabatan Komunikasi Korporat & Perhubungan Antarabangsa, UiTM - UiTM, Jabatan Komunikasi Korporat & Perhubungan Antarabangsa (Jabatan Komunikasi Korporat & Perhubungan Antarabangsa, UiTM, 2005)
Mengandungi gambar Pro-Canselor, Pengerusi Lembaga Pengarah, Naib Canselor, Lembaga Pengarah, Pengurusan Eksekutif, Aturcara Majlis, Misi, Visi, Falsafah, Objektif, Akademik UiTM, Moto Universiti, Pengertian Logo Universiti, Pengertian Warna Korporat Universiti, Cokmar, Sejarah Latar Belakang ITM, Universiti Teknologi MARA (UiTM), Anugerah Tokoh Pembela Bangsa, Rasional Rekabentuk Kalong, Sejenak Bersama Tun Abdul Razak, Tun Abdul Razak dan UiTM, Penghargaan dan Autograf.