Garis panduan imej korporat UiTM: spesifikasi penerbitan dan percetakan / Jabatan Komunikasi Korporat & Perhubungan Antarabangsa, UiTM - UiTM, Jabatan Komunikasi Korporat & Perhubungan Antarabangsa (Jabatan Komunikasi & Perhubungan Antarabangsa, UiTM, 2005)
Syabas diucapkan kepada Jabatan Komunikasi Korporat dan Perhubungan Antarabangsa (JKKPA) UiTM kerana telah menghasilkan satu manual yang memuatkan imej dan visual grafik sebagai satu landasan imej korporat UiTM. Manual yang dinamakan Garis Panduan Imej Korporat UiTM (Spesifikasi Penerbitan & Percetakan, Edisi 2005 ) ini begitu bermakna kepada warga UiTM khasnya di dalam memastikan keseragaman imej korporat UiTM dapat diselaraskan. Saya berharap dengan adanya manual ini, segala hal yang berkaitan dengan pentadbiran imej korporat UiTM khususnya dalam aspek penerbitan dan percetakan dapat dilaksanakan dengan lebih efisen, mengikut standard dan spesifikasi yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan UiTM. Sekali lagi saya mengucapkan syabas dan tahniah di atas kejayaan menghasilkan Manual Garis Panduan Imej Korporat UiTM (Spesifikasi Penerbitan & Percetakan),Edisi 2005 ini.