Model Graduan Universiti Teknologi MARA / Pusat Pembangunan & Kepimpinan Pelajar - UiTM, Pusat Pembangunan & Kepimpinan Pelajar (Jabatan Komunikasi Korporat & Perhubungan Antarabangsa, UiTM, 2006)
Setinggi-tinggi syabas dan tahniah kepada Universiti Teknologi MARA kerana berjaya menghasilkan buku Model Graduan Universiti Teknologi MARA ini. Sesungguhnya buku ini membuktikan kesungguhan pihak Universiti Teknologi MARA memastikan kualiti graduan yang dihasilkan berada pada tahap yang tertinggi dengan meletakkan pembangunan insan sebagai agenda penting universiti. Saya suka menasihatkan semua mahasiswa UiTM agar menjadikan buku Model Graduan ini sebagai panduan untuk mereka membentuk ciri-ciri personaliti unggul seperti yang dihasratkan oleh Kerajaan dan negara.