Taklimat Pengarah Kepada Kakitangan ITM (1990) / Institut Teknologi MARA - Shah Alam, Pusat Percetakan ITM (Pusat Percetakan ITM, Shah Alam, 1990)
Sebelum memulakan ucapan beliau Y. Bhg. Dato' Pengarah mengucapkan terima kasih kepada semua kakitangan akademik dan pengurusan kerana perkhidmatan yang ditunjukkan kepada para pelajar. Keputusan peperiksaan adalah baik. Jumlah yang mendapat Sijil Dekan bertambah. Kerja kerja Penyelidikan dan Perundingan bertambah. Beliau menasihatkan bahawa kejayaan para pelajar adalah tanggungjawab semua pihak. Peratus graduan yang tidak mendapat pekerjaan agak rendah berbandingkan dengan pusat pengajian tinggi yang lain. Faktor yang menyebabkan jumlah ini tidak mendapat pekerjaan adalah kerana keputusan peperiksaan yang tidak cemerlang, pembawaan peribadi, sahsiah rupa diri dan tidak fasih berbahasa Inggeris.