Career And Industrial Relation Expo 2007 : Embracing The Challenges Of Employability : Think Ahead, Act Beyond / Student Affairs Division, UiTM - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni, UiTM, 2007)
Penganjuran program CaiREX ini sudah menjadi satu program tahunan bagi memberi peluang kepada para pelajar untuk medapatkan sebanyak mungkin maklumat mengenai organisasi serta majikan yang bakal mereka sertai dalam dunia pekerjaan kelak. Ini perlu untuk mempastikan graduan mempunyai maklumat dan kemahiran tambahan yang diperlukan. Penganjuran program seperti ini dapat membantu merealisasikan pembentukan "modal insan" yang dapat memikul tanggungjawab membina negara pada masa akan datang. Saya juga mengalu-alukan serta mengucapkan terima kasih atas sokongan dan kerjasama yang diberikan oleh pihak majikan dan industri dalam merealisasikan aspirasi UiTM ke arah Universiti Bertaraf Dunia. Semoga usaha dan pendekatan yang diambil oleh Pusat Kerjaya, Kaunseling dan Alumni ini akan memberi manfaat kepada semua dan beroleh kejayaan.