Taklimat mengenai Rang Undang-Undang Akta Institut Teknologi MARA (Pindaan) 2000 dan maklumat tambahan / Institut Teknologi MARA - ITM, Institut Teknologi MARA (Institut Teknologi MARA, ITM, 2000)
Mengandungi Latarbelakang, Akta Institut Teknologi MARA (Pindaan) 1996 (Akta A964), Akta Institut Teknologi MARA (Pindaan) 2000, Pilihan Penukaran, Alasan-AIasan Untuk Rang Undang-Undang Ini, Sifat-Sifat Asas Rang Undang-Undang, Soalan Untuk Diberi Kepada Penyokong dan Lampiran.