Buku Panduan 75/76 : Perpustakaan Tun Abdul Razak / Perpustakaan Tun Abdul Razak, ITM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, ITM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, ITM, 1975)
Mengandungi Waktu Dibuka, Penerangan Am, Perkhidmatan, Keahliah: Pendaftaran, Syarat, Kocek Perpustakaan, Bahan-Bahan, Pinjaman, Tempahan/Pembaharuan, Buku Lambat Dipulangkan, Buku Hilang, Kumpulan Buku Reseb, Buku Rujuk, Majallah, Kertas Pepereksaan, Jentera Xerox, Cara-Cara Meminjam Buku, Perkhidmatan Pembaca Dan Rujukan, Perkhidmatan Pandang-Dengar, Tajuk, Cara Mendapatkan Sesuatu Buku, Cara Mendapatkan Sesuatu Buku, Pertolongan Pegawai Yang Bertugas, Membawa Masuk Barang-Barang Milik Sendiri Ke Perpustakaan, Tatatertib, Pakaian, Umum dan Dewey Decimal - Rengkasan Pendek Klasifikasi.