Penukaran Institut Teknologi MARA Kepada Universiti Teknologi MARA : Akta Institut Teknologi MARA (Pindaan) 1999 : September 6, 1999 / Pejabat Rektor, Institut Teknologi MARA - ITM, Pejabat Rektor (Pejabat Rektor, ITM, 1999)
Mengandungi Preliminary Issues, Explanations & Justification for the Akta Institut Teknologi MARA (Pindaan) 1999, Rang Undang-Undang bernama Institut Teknologi MARA (Pindaan) 1999, A Bill called Institut Teknologi MARA,(Amendment) Act 1999 dan Lampiran A: Statut-Statut ITM.