Buku Panduan PTAR / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2005)
Mengandungi Misi, Visi, Objektif, Pengenalan, Bahagian-bahagian PTAR, Kelayakan Pinjaman Pelanggan Perpustakaan, Perkhidmatan dan Kemudahan, Pengkelasan Buku, Tempahan dan Pembaharuan Pinjaman dan Direktori.