Buku panduan pelajar Hal Ehwal Pelajar Dan Alumni: aspirasi global sebuah universiti bertaraf dunia / Universiti Teknologi MARA - UiTM, Pusat Percetakan FSSR (Pusat Percetakan FSSR, UiTM, 2005)
Syukur alhamdulillah, marilah lita memanjatkan rasa kesyukuran kehadrat Ilahi kerana dengan limpah kurniaNYA diberi kesempatan untuk meneruskan agenda kita yang belum selesai. Tahniah kepada Bahagian HEP & Alumni yang berjaya mengeluarkan edisi ke-2 Buku Panduan Pelajar HEP & Alumni 2005/2006. Saya percaya buku ini akan menjadi panduan dan rujukan semua pihak dalam urusan mereka dengan Bahagian HEP & Alumni.