Manual Sistem Papan Tanda Universiti Edisi 2012 / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2012)
Syabas diucapkan kepada Jawatankuasa Khas Imej & Identiti Korporat UiTM serta Jabatan Komunikasi Korporat, Universiti Teknologi MARA (UiTM) kerana telah menghasilkan Manual Sistem Papan Tanda UiTM (Edisi 2012). Manual ini begitu bermakna kepada warga UiTM khasnya di dalam memastikan keseragaman papan tanda terutamanya dari segi bentuk, saiz, tipografi, warna serta bahan mentah dapat diselaraskan serta memperlihat signature kepada masyarakat secara amnya. Saya berharap dengan adanya manual ini, segala hal yang berkaitan dengan pentadbiran dan pengurusan Papan Tanda UiTM dapat dilaksanakan dengan lebih efisien, mengikut standard dan spesifikasi yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan UiTM.