Manual Pengurusan Acara & Protokol Universiti Edisi 2012 / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2012)
Syabas diucapkan kepada Jabatan Komunikasi Korporat (JKK) di atas penerbitan Manual Pengurusan Acara dan Protokol Universiti yang memuatkan proses dan prosedur serta garis panduan kepada Pusat Tanggungjawab (PTJ) bagi menganjurkan acara di peringkat UiTM. Usaha ini merupakan satu inisiatif dan tindakan proaktif JKK untuk memberi panduan kepada PTJ dalam pengendalian acara di peringkat Kampus Negeri/Cawangan/Fakulti/Bahagian dan Pusat. Saya berharap dengan adanya manual ini, segala hal yang berkaitan dengan Pengurusan acara dan protokol dapat dilaksanakan mengikut standard yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan UiTM. Sekali lagi saya mengucapkan syabas dan tahniah kepada semua pihak yang telah menggembleng tenaga, idea dan pandangan untuk merealisasikan Manual Pengurusan Acara dan Protokol Universiti.