Manual Imej & Identiti Korporat Universiti Edisi 2012 / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2012)
Manual Imej & Identiti Korporat Universiti (Edisi 2012) diterbitkan sebagai panduan di dalam urusan berkaitan dengan komunikasi visual Universiti. Manual ini memperjelaskan akan komunikasi visual serta 'signature' korporat UiTM yang meliputi logo, warna korporat cetakan pejabat, pengangkutan, pakaian seragam, cenderamata serta beberapa lagi komponen lain bagi memperlihatkan identiti serta imej Universiti yang seragam. Ketetapan penggunaan visual penting demi mewujudkan satu persamaan antara organisasi dalaman UiTM termasuk kampus-kampus negeri dan cawangan.